Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot
 

Ei sittenkään niin perinteistä ystävyysottelua 15.09.2012

Kun Pyhäjärven Siimaseuran pelipaikkaa ja sen ensimmäistä pool-pöytää kasattiin vuonna 2005, oli mestarina pitkän linjan biljardimies Harri "Hepsu" Hepo-oja. Hänen kaverinsa Iiro Leppänen viimeisteli ns. vallikumien päätylaput, kun taas "Hepsu" hoiti varsinaisen pöytäasennuksen. Tuolloin siimaseuralaisista oppipoikana oli etenkin Timo Leskinen, joka on sittemmin vastannut Siimaseuran pöytäremonteista.

Pyhäjärven Siimaseura ry:n kotisaliksi vuosien saatossa muuttuneen kaksipöytäisen Pyhäjärven Siimaseuran pöytäremontti valmistui Pirkanmaan Pool-liigan sarjakauden 2012-2013 alla. Päätettiin kutsua vanhat pöytämestarit paikalle ja pelata perinteinen 9-pallokilpailu, jossa yhdistyksen liigajoukkueet ottavat toisistaan mittaa tasoituksin ja vierailevilla tähdillä vahvistettuina.

Siimaseuran Säkittäjät vastaan muut

Alun perin oli tarkoitus pelata 9-palloa tasoituksilla niin, että 2. divisioonan Siimaseuran Sankarit olisi kohdannut mestaruussarjan Siimaseuran Säkittäjät. Koska Teemu Miskala oli ainoa Sankarit-pelaaja, päätettiin pelata viidellä viittä vastaan Siimaseuran Säkittäjien kohdatessa muut. Muiden joukkueessa olivat Teemu (tasoitus 2), "Hepsu" (0) ja Iiro (2) sekä siimaseuralaiset Marja Lindén (2) ja Matti "Masa" Järvinen (2). "Hepsun" toiveesta pelimuoto olikin 10-pallo.

Siimaseuran Säkittäjistä paikalla olivat Sami Saariahon johdolla Janne Forsman, Olli Järvinen, Timo Leskinen ja Mika Salonen. Joukkueen kauden 2012-2013 pelaajistoon kuuluvista puuttuivat Hannu Hupli ja Antti Mantere. Alkavalle kaudelle uusiksi menneestä Siimaseuran Sankarit -joukkueesta puuttuivat Juuso Järventie, Mikko Kemppainen, Esa Nieminen, Elmo Rinne, Kai Talvio, Jarno Saimaja ja Richard Walker.

Varsinaisen ystävyysottelu alkoi ja eteni kovin tasaisissa merkeissä. Mika Salonen vei Säkittäjät 1-0-johtoon kukistamalla Iiro Leppäsen 5-2. Heti perään Järvisen Ollin ja Matin vääntö päättyi lukemiin 2-5, olivat pelit tasan 1-1 ja erät niin ikään tasan 7-7. Janne Forsman avasi kautensa, mutta Sankarit-kapteeni Teemu Miskala voitti 0-5. Sami Saariaho ja Marja Lindén osoittivat tasoitusten olleen kahdallaan: tulos 5-4.

Pelijärjestystä alussa arvottaessa onnettarena toimineella, katsomosta ja kameran linssin lävitse tapahtumia seuranneella Maiju Kangasniemellä ja pelinsä jo pelanneilla riitti seurattavaa. Tästä piti huolen viimeinen pelipari, Timo Leskinen ja Harri "Hepsu" Hepo-oja. Peli eteni tilanteeseen 2-2. Tämä tulos kirjattiin aikakirjoihin, sillä loppu on historiaa... Siispä tasapeli 2-2 ja sillä selvä.

Näin siis 15.09.2012. Pöytäremontin yhteydessä uusilla leffajulisteilla koristellun Pyhäjärven Siimaseuran pelipöydät olivat erinomaisessa kunnossa alkavaa liigakautta varten. Kiitokset sekä remonttimiehille että ystävyysottelussa pelipöytiä ja -olosuhteita testaamassa olleille!

Kuvia tapahtumasta
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
 

Tilastomerkintöjä pelipöydiltä

1.Järvinen Olli (0)2-5
Järvinen Matti (2)
 
2.Salonen Mika (0)5-2
Leppänen Iiro (2)
 
3.Forsman Janne (0)0-5
Miskala Teemu (2)
 
4.Leskinen Timo (0)2-2
Hepo-oja Harri (0)
 
5.Saariaho Sami (0)5-4
Lindén Marja (2)
 
 Erät yht.14-18
 Pelit yht.2-2
 
         
 
Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot
 

 

Copyright © Biljardiklubi Siimaseura ry.
Toteutus: Resulttia Solutions