Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot
 

Ystävyysottelulla liigakauteen valmistautuminen 17.09.2011

Pyhäjärven Siimaseura ry:n valmistautuminen Pirkanmaan Pool-liigan kauteen 2011-2012 poikkesi aikalailla aiemmista kausista. Kun aiemmin oli suoritettu runsaasti pelaajavärväyksiä liigakauden alkua edeltävän kevään ja kesän aikana, niin tällä kertaa joukkueet muodostettiin pääasiassa yhdistyksen varsinaisina jäseninä olleista, toimintaan jo valmiiksi sitoutuneista pelaajista, jotka halusivat pelata joukkueessa.

Kautta 2011-2012 varten pyrittiin muodostamaan ainakin kaksi yhtenäistä liigajoukkuetta. Kolmas joukkue, 2. divisioonaan tippunut Siimaseuran Säätäjät, päätettiin lakkauttaa ainakin nimenä. Ajatus oli, että jos Siimaseuran Sankarien ja Siimaseuran Säkittäjien lisäksi olisi muodostettu kolmas joukkue, sen nimi ei olisi ollut ainakaan Säätäjät vaan jotain ihan muuta.

Kolmatta porukkaa ei tullut vaan muodostettiin kaksi, Sankarit ja Säkittäjät. Säätäjien vanhat pelaajat pääsivät niin halutessaan mukaan muihin Pyhäjärven Siimaseura ry:n joukkueisiin. Harmi vaan, ettei haaveissa ollut naisjoukkue nähnyt vielä päivänvaloa, mutta ehkä joskus...

Sankarit ja Säätäjät tutustumassa toisiinsa

Ennen liigakauden 2011-2012 alkamista pidettiin kiinni perinteeksi muodostuneesta tapahtumasta: Pyhäjärven Siimaseura ry:n liigajoukkueiden kauden avausturnajaisista! 9-palloa tasoituksilla pelattiin Siimaseuralla lauantaina 17.09.2011.

Mestaruussarjan vihreäpaitainen Siimaseuran Säkittäjät kohtasi 2. divisioonan punapaidat, Siimaseuran Sankarit. Sankarien pelaajat saivat kaksi erää eteen. Maiju Kangasniemi täydensi Sankarit-laumaa ja pelasi kolmosen tasoituksella.

Siimaseuran Säkittäjistä paikalla olivat Sami Saariahon johdolla Janne Forsman, Hannu Hupli, Kari Keinonen, Timo Leskinen ja Mika Salonen. "Hanski" siirtyi Säätäjistä täyttämään Jarno Virtasen jättämää aukkoa. Toinenkin ex-säätäjä, Antti Mantere, siirtyi Säkittäjien vahvuuteen. Avaustapahtumaan restiä karttava mies ei ennättänyt, kuten ei myöskään Olli Järvinen.

Siimaseuran Sankarit pelasi yhteyshenkilöksi nimetyn Teemu Miskalan alaisuudessa. Mukana olivat Teemun lisäksi Juuso Järventie, Mikko Kemppainen, kokoonpanoon kauden alla liittynyt Petri Mäkelä ja Säätäjistä siirtynyt paluumuuttaja Markus Palosaari. Kokoonpanossa eivät olleet Niko Korhonen ja tulokas Valtteri Pajari, joka Petrin ohella tuli Sankareihin Jarno Lahdenperän, Viljami Marjomäen ja Juha-Pekka Virtasen hypättyä sivuun kauden 2011-2012 joukkueesta.

Kuten tulokset osoittavat, Maiju Kangasniemi ja Siimaseuran Sankarien varsinaiset liigapelaajat laittoivat hyvin vastaan Siimaseuran Säkittäjille, mutta mestaruussarjajyrät jyräsivät niukasti... Pääasia oli kuitenkin se, että uudet ja vanhat siimaseuralaiset saivat tutustua toisiinsa, rakentaa joukkuehenkeä ja hakea tuntumaa liigakauteen.

Kuvia tapahtumasta
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
 

Tilastomerkintöjä pelipöydiltä

1.Kemppainen Mikko (2)5-2
Hupli Hannu (0)
 
2.Mäkelä Petri (2)5-2
Keinonen Kari (0)
 
3.Kangasniemi Maiju (3)4-5
Forsman Janne (0)
 
4.Palosaari Markus (2)4-5
Leskinen Timo (0)
 
5.Järventie Juuso (2)3-5
Salonen Mika (0)
 
6.Miskala Teemu (2)2-5
Saariaho Sami (0)
 
 Erät yht.23-24
 Pelit yht.2-4
 
         
 
Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot
 

 

Copyright © Biljardiklubi Siimaseura ry.
Toteutus: Resulttia Solutions