Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot
 

Kauden 2010-2011 joukkueiden avausturnajaiset 24.09.2010

Pirkanmaan Pool-liigan sarjakauteen 2010-2011 valmistuneet Pyhäjärven Siimaseura ry:n edustusjoukkueet availivat kauttaan kotisalillaan ystävyysotteluhenkisessä turnauksessa. Vastakkain olivat siis kaikki kolme joukkuetta: Siimaseuran Sankarit, Siimaseuran Säkittäjät ja Siimaseuran Säätäjät. Sankareita vahvisti Matti Järvinen, siimaseuralainen ja PB Dieselin liigajoukkueen pelaaja.

Liigajoukkueiden kokoonpanojen kanssa painittiin pitkään ja monia muutoksia nähtiin ennen kuin päästiin ilmoittamaan joukkueet liigakauteen. Pelaajia tuli ja meni. Tavoista poiketen raportti tästä tapahtumasta ilmestyi nettiin vasta helmikuussa 2011, joten kisajuttu sisältää katsauksen siihen, miten liigajoukkueet ovat muuttaneet muotoaan kauden vanhetessa.

Kolme joukkuetta turnauksessa ja liigassa

Vihreäpaitainen Siimaseuran Säkittäjät, joka säilytti mestaruussarjapaikkansa Boolin Seiskojen jäätyä pois, pelasi turnajaisissa kokoonpanolla Timo Leskinen, Sami Saariaho ja Mika Salonen. Heidän lisäkseen ilman ongelmia muodostettuun liigajoukkueeseen nimettiin kaudeksi 2010-2011 Janne Forsman, Olli Järvinen, Kari Keinonen ja Jarno Virtanen.

1. divisioonan Siimaseuran Säätäjien sinipaidat säätivät sitten senkin edestä kauden alla. Avajaispeleihin osallistuivat uudet säätäjät Hannu Hupli, Antti Mantere ja Markus Palosaari. "Hanski" värvättiin CCBC:stä, kuten kävi myös Lasse Tuomiselle ja kauden jo alettua Sami Peltolalle. Tauno Rajala päätti uskollisesti kantaa Säätäjien sinipaitaa tälläkin kaudella, vaikka joukkue paljon muuttuikin. Kauden edetessä joukkuetta ovat edustaneet myös reilukerholaiset Juha From ja Harri Mäkitalo. Kauden avajaiset hoituivat kuitenkin nelikolla Hupli, Mantere, Palosaari ja Rajala. Markus vastasi myös kisavetotehtävistä.

Kolmannen joukkueen eli Siimaseuran Sankarien olemassaolo oli pitkään vaakalaudalla. Joukkue olisi niin halutessaan voinut ilmoittautua Pool-liigan 1. divisioonaan, mutta päätettiin pysyä 2. divisioonassa. Tauno "Tane" Rajalaa kaavailtiin täyttämään Kari Keinosen ja Markus Palosaaren jättämää aukkoa. Lisäksi oli puhetta, että Mika Salonen olisi siirtynyt pelihommista sivummalle ja lähtenyt 2. divisioonaan nuoren Sankarit-lauman kanssa, mutta SBiL:n mestaruussarjaan siirtyminen lopetti nämä puheet toistaiseksi. Vanhoista sankareista ainakin Viljami Marjomäki ja Mikko Kemppainen mielivät 1. divisioonaan, mutta osa halusi jatkaa kakkosessa. Mikko ja Viljami jatkoivat hekin - kuinkas muutenkaan.

Ymmärrettävästi sankarilauman rivit olivat hieman sekaisin, kun kautta avattiin Siimaseuralla. Olihan joukkue juuri saatu kasattua. Uusista kasvoista debyyttinsä teki Jarno "Jasso" Lahdenperä, mutta Niko Korhonen ei ehtinyt kautta avaamaan, kuten ei myöskään Juha Saari. Joukkueeseen jo nimetty Tommi Laurikainen ei lopulta edustanutkaan liigassa Sankareita vaan jäi sivuun. Saaren pelit ovat tätä kirjoitettaessa vielä pelaamatta. Juha-Pekka Virtanen liittyi remmiin kauden jo alettua. Avajaisissa Sankareita edustivat kuitenkin Juuso Järventie, Jarno Lahdenperä ja Mikko Kemppainen sekä PB Dieselin Matti "Masa" Järvinen.

Kolmen joukkueen kesken pelattiin 9-palloa viiteen erävoittoon, tasoituksilla. Tarkemmat tulokset löytyvät sivun oikeasta laidasta. Tällä kertaa joukkueet sijoittuivat sarjatason mukaiseen järjestykseen, sillä Säkittäjät voitti, Säätäjät oli toinen ja Sankarit kolmas.

Kuvia tapahtumasta
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
 

Tilastomerkintöjä pelipöydiltä

1.Lahdenperä Jarno (1)3-5
Rajala Tauno (0)
 
2.Järvinen Matti (1)5-4
Mantere Antti (0)
 
3.Järventie Juuso (1)2-5
Hupli Hannu (0)
 
4.Lahdenperä Jarno (1)3-5
Palosaari Markus (0)
 
 Erät yht.13-19
 Pelit yht.1-3

1.Saariaho Sami (0)5-2
Hupli Hannu (1)
 
2.Salonen Mika (0)5-2
Mantere Antti (1)
 
3.Leskinen Timo (0)3-5
Rajala Tauno (1)
 
4.Saariaho Sami (0)5-4
Palosaari Markus (1)
 
 Erät yht.18-13
 Pelit yht.3-1

1.Järvinen Matti (2)4-5
Salonen Mika (0)
 
2.Järventie Juuso (2)2-5
Leskinen Timo (0)
 
3.Lahdenperä Jarno (2)2-5
Saariaho Sami (0)
 
 Erät yht.8-15
 Pelit yht.0-3
 
         
 
Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot
 

 

Copyright © Biljardiklubi Siimaseura ry.
Toteutus: Resulttia Solutions