Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot
 

Biljardin, vedonlyönnin ja pokerin rajamailla 07.04.2007

Biljardi on yleisöystävällinen ja osittain juuri siksi suosittu laji. Maailmalla vedonlyönti biljardissa on päivän sana. Pelaamisessa on usein samoja elementtejä ja se on ikään kuin taidetta. Voiton tunne on tärkeä riippumatta pelistä ja siitä, onko areena biljardipöytä tai vaikkapa korttipöytä.

Pyhäjärven Siimaseuralla on mahdollista yhdistää korttipelejä ja biljardia. Biljardin perusteiden hallitseminen ei tee pahaa, kun perinteiset pallot vaihtuvat pokeripalloiksi. Biljardipokerissa säännöt ovat kuitenkin erilaiset.

Mitä paremmin säännöt ja perusasiat ovat hallussa, sitä todennäköisempää voittaminen on. Tämä sama pätee urheiluvedonlyöntiin, joten yhtäläisyyksiä biljardissa ja siinä todellakin on, kun asiaa mietitään tarkemmin.

Aivan kuten vedonlyönnissä tai pokerissa, myös biljardissa on kestettävä paineet ja pyrittävä tekemään parhaansa. Tekniikan, taktiikan ja sääntötuntemuksen on oltava kohdallaan. Biljardipokerissa voittaminen vaatii kaikkia näitä elementtejä, mutta ennen kaikkea on kyse hauskasta vaihtelusta perinteiselle biljardille.

Vedonlyönnin sijaan panoksia ei biljardipokerissa tarvitse asettaa vaan voidaan pelata ja nauttia pelistä ihan sellaisenaan. Juurikin näin tehtiin lauantaina 07.04.2007, jolloin Siimaseuran suojissa juhlittiin syntymäpäivää pelaamalla pokerin ja biljardin risteytystä. Hauskaa oli!

 

Biljardiklubi Siimaseura ry., Tampere
Biljardiklubi Siimaseura ry., Tampere

 
         
 
Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot
 

 

Copyright © Biljardiklubi Siimaseura ry.
Toteutus: Resulttia Solutions