Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot
 

Jäseneksi? Intohimona biljardi?

Kiinnostaako pool-biljardi tai snooker? Oletko harrastuspaikkaa tai pelikavereita vailla?

Biljardiklubi Siimaseura tarjoaa hienot puitteet harrastamiseen omasta tasosta riippumatta. Pelitilamme on täysin päihteetön ja se sopii kaikenikäisille. Kilpailuhenkisille löytyy myös mahdollisuus osallistua Pirkanmaan Pool-liigaan tai Pirkanmaan snookerliigaan.

Ole rohkeasti yhteydessä puheenjohtajaan tai klubi-isäntään, kysy lisää ja tule paikan päälle tutustumaan toimintaamme!

Yleistä Biljardiklubi Siimaseurasta
Biljardiklubi Siimaseura on Tampereen Lamminpäässä toimiva ry-muotoinen, yksityinen ja voittoa tavoittelematon biljardiseura. Pyrimme tarjoamaan jäsenillemme hyvät puitteet poolin ja snookerin harrastamiseen omalla päihteettömällä pelisalillamme.

Siimaseuralle on helppo saapua - niin henkilöautolla kuin linja-autollakin. Salin edustalla on ilmaista pysäköintitilaa. TKL:n bussit 21, 80 ja 81 ajavat lähettyviltä.

Biljardipöydät ja niiden käyttö
Salilla on neljä virallista pool-pöytää ja yksi ammattilaistason snookerpöytä. Pöytien harjaus, lanaus ja silitys tarvittaessa ovat jäsenten vastuulla. Uusia jäseniä ohjeistetaan pöytien huoltamisessa. Oman pelivuoron päätteeksi tulee putsata pöydät ja käyttää pallot pallopesurissa.

Jäsen- ja pelimaksut
Hallitus käsittelee jäsenhakemuksen. Sen jälkeen uusi jäsen maksaa jäsenmaksun. Liityttyään ja jäsenmaksun maksettuaan voi lunastaa pelitilaan avaimen.

Avainmaksu antaa rajattoman pelioikeuden Siimaseuralla, pois lukien liigaottelut ja tapahtumat. Pool-pelaajille avain maksaa 45 €/kk, 4 kk 165 € tai 12 kk 495 €. Snookerista kiinnostuneet saavat pelata poolia ja snookeria ns. yhteisavaimella hintaan 50 €/kk, 3 kk 140 €, 6 kk 275 € tai 12 kk 550 €. Avainmaksu on aina kalenterikuukausikohtainen.

Jäsen voi käydä myös kertamaksulla pelaamassa ja tällöin hinta on 10 €/kerta. Hyväksymme maksuvälineinä myös Smartum-setelit sekä Smartum-verkkomaksun (ei koske jäsenmaksua).

Jäsenmaksu 60 €/kausi maksetaan vuosittain pelikauden alettua. Pelikausi ajoittuu aikavälille 01.07.-30.06.

Vierailijat ja vierasmaksu
Siimaseuran jäsen, jolla on avainmaksu maksettuna, voi tuoda mukanaan yhden vierailijan per käynti. Vierasmaksu on 15 € eikä peliaikaa ole rajoitettu. Tosin viimeisen jäsenen lähtiessä myös vierailijan on poistuttava pelitilasta.

Salin tapahtumat
Salilla voidaan järjestää kilpailuita, jotka ovat avoimia myös ulkopuolisille pelaajille. Tällaisia tapahtumia ovat esim. Pirkanmaan Pool-liigan ottelut, Pirkanmaan snookerliigan ottelut, avoimet poolin kuukausikisat, alle 18-vuotiaiden Pirkanmaan mestaruuskisat ja muut vastaavat tapahtumat.
 

Biljardiklubi Siimaseura ry:n jäsenet

Biljardiklubi Siimaseuran runko on osittain sama kuin Pyhäjärven Siimaseura -nimellä pelipaikkaa ja yhdistystä perustettaessa. Useampi silloisista perustajajäsenistä on poistunut ja uusia jäseniä on tullut tilalle. Kun lasketaan kaikki yhdistyksen jäsenet, seurassa pelaajia on nelisenkymmentä.

Yhdistyksen hallitus

Liigajoukkueiden pelaajat

Valtaosa jäsenistämme pelaa Pirkanmaan Pool-liigaan osallistuvissa joukkueissa. Joukkueista BKS Sankarit ja BKS Starat osallistuvat mestaruussarjaan, BKS Sisukkaat 1. divisioonaan ja BKS Superit puolestaan 2. divisioonaan.

BKS Sankarit
BKS Sisukkaat
BKS Starat
BKS Superit

SBiL:n lisenssipelaajat ja seuravalmentajat

Osa jäsenistämme pelaa myös Suomen Biljardiliitto ry:n kilpailuissa ja sarjoissa edustaen Siimaseuraa joukkue-, pari- ja henkilökohtaisissa kilpailuissa. Menestystäkin on tullut, sillä niin poolissa kuin karassakin olemme voittaneet useita SM-mitaleita. Snookerissakin on tullut kilpailtua.

SBiL-lisenssipelaajat

Kilpailemisen lisäksi kehitämme ja vaalimme valmennusosaamisestamme. Monet jäsenemme ovat suorittaneet Suomen Biljardiliitto ry:n seuravalmentajatutkintoja. Pätevät valmentajat voivat toimia valmentajina niin junioreille kuin varttuneemmillekin lajista kiinnostuneille.

Pirkanmaan snookerliigan pelaajat

Siimaseura oli vuonna 2015 perustamassa Pirkanmaan snookerliigaa, jota pelataan pirkanmaalaisten seurojen ja pelipaikkojen kesken. Jäseniämme osallistuu A- ja B-sarjaan.

Snookerliigan pelaajat

Siimaseuran muut jäsenet

Toiminnassamme on mukana biljardin innokkaita harrastajia, jotka eivät kuitenkaan välttämättä edusta Biljardiklubi Siimaseuraa kilpailuissa. Tämä ei ole este siimaseuralaisuudelle. Siimaseuralla biljardista voi nauttia monella muullakin tavalla.

Kannattajajäsenet

 
         
 
Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot
 

 

Copyright © Biljardiklubi Siimaseura ry.
Toteutus: Resulttia Solutions